SmartWater Technology

SmartWater er grundlagt i 1993 af den forhenværende engelske politimand Phil Cleary samt hans bror, kemikeren Mike Cleary.
Vores tyverisikring har dokumenteret effekt. Erfaringer fra England viser, at kriminaliteten er faldet med 80 procent i områder beskyttet med SmartWaters DNA-mærkning, og 97 procent af vores kunder, der tidligere har været udsat for indbrud, har været fri for disse overgreb, efter at de blev sikret med SmartWater.

Internationalt har SmartWater fungeret som bevis i hundredvis af retssager – og i alle tilfælde er der faldet dom. Det vil sige en 100 procent succesrate! Vores teknologi sætter hårdt ind mod kriminelle, hælere og aftagere af tyvekoster. Derfor vil kriminelle til enhver tid undgå værdier mærket beskyttet af SmartWater.

Mere end et produkt
SmartWater DNA-mærkning er mere end en væske. Som virksomhed tilbyder vi vores kunder professionel sikkerhedsrådgivning ud fra grundige analyser af lokalområdet. Siden SmartWater blev grundlagt, har vores eksperter opbygget en database med oplysninger om kriminelle aktiviteter, som vi bruger proaktivt for at være på forkant med råd og vejledning.

Som kunde hos SmartWater kan du sikre din ejendom med særlige advarselsskilte, der i sig selv afskrækker tyvene. Samtidig samarbejder vi med politiet for at forebygge kriminalitet.

Større britiske virksomheder som British Telecom og Network Rail samt svenske virksomheder som Svenske Jernbaner har allerede bevist, hvordan SmartWater DNA-mærkning stopper tyvene. Vi stopper også gerne tyven for dig.