Efter at TDC Group besluttede at sikre virksomhedens teknikerbiler med SmartWater, har virksomheden i år kun oplevet syv indbrud i deres 1.000 biler. Som en ekstra bonus har TDC Group fået de fleste tyvekoster tilbage igen.

TDC Group har i årevis været plaget af indbrud i virksomhedens teknikerbiler – og det har kostet dyrt. For at beskytte bilerne besluttede virksomheden for et år siden – og efter anbefaling fra politiet – at sikre bilerne delvist med SmartWater DNA-mærkning, delvist med et nyt låsesystem. Og den beslutning har haft en markant effekt. 

”Vi har kun oplevet syv indbrud i vores 1.000 biler i år som er mærket med SmartWater DNA -mærkning, og vi har desuden fået en stor del af de stjålne værktøjer tilbage igen. Politiet fandt de mærkede tyvekoster og kunne spore, at det var TDC’s”, siger Steen Simonsen, sektionschef og ansvarlig for bilafdelingen hos TDC Group. Han fortæller, at bilerne er grundigt udstyret med skilte, der advarer om, at de er sikret med SmartWater og et avanceret låsesystem. Og han er ikke i tvivl om, at skiltene i sig selv afskrækker tyvene fra at bryde ind.

Sikringen med SmartWater sparer ikke bare TDC Group for mange penge, det giver også virksomhedens teknikkere en tryggere og bedre arbejdsdag.

”Det er stressende at få bilen tømt. Både på grund af indbruddet og fordi teknikerne ikke kan arbejde uden deres redskaber, så de måske skuffer kunderne den dag”, siger Steen Simonsen.

”Sammenlignet med alarmer er SmartWater og låsesystemet den bedste løsning for os. Jeg ville aldrig byde mine medarbejdere at opsøge en gruppe mennesker, der er ved at tømme bilen, hvis bilalarmen lyder. Vores løsning virker præventivt”.

For mere information kontakt:

CTR Secure Services A/S 

SmartWater-distributør i Danmark

2019, Nyhed